Trending

Het zijn vreemde tijden met corona. We kunnen lang niet overal op vakantie en de maatregelen veranderen om de zoveel weken. Een vakantie plannen is hierdoor ook niet altijd eenvoudig. Met een beetje creativiteit kan er echter toch voor gezorgd worden dat je een onvergetelijke vakantie als avonturier kunt beleven. Het huren van vouwwagens kan jou hierbij al helpen. Vouwwagens zorgen er immers voor dat je een slaapplek hebt op een camping, terwijl jij toch de tijd van je leven hebt. Maar wat kun je nou eigenlijk doen als je vrijwel helemaal op het eigen land aangewezen bent?

Met een vouwwagen beginnen met rijden

Vouwwagens huren kan ervoor zorgen dat je overal naartoe kunt gaan. De vouwwagens bekijken voor jouw nieuwe vakantie kan er dus voor zorgen dat je gelijk de weg op kunt. Maar waar ga je dan heen? Een van de grootste reistips voor avonturiers is om gewoon ergens heen te rijden. Je stopt pas als jij een goede plek hebt gevonden. Zo kun je bijvoorbeeld van de ene naar de andere kant van het land rijden. Hierdoor kom je ook op plekken waar je in eerste instantie niet aan gedacht hebt.

Reizen met de regels

Als avonturier kun je het ook net over de grens op gaan zoeken. Hierbij moet je wel opletten welke gebieden geen grote risico’s opleveren. De coronacrisis gooit immers roet in het eten. Zorg er daarom voor dat je de regels van het land doorgenomen hebt, voordat je erheen gaat rijden. Naar de Ardennen zorgt er bijvoorbeeld al voor dat je in quarantaine moet. Als je dit ervoor over hebt, kun je het uiteraard wel doen en heb je daarna een onvergetelijke reis. Survivallen in de Ardennen is voor de avonturiers onder ons namelijk een droom die uitkomt.

Op reis zonder een plan

Mocht je niet in quarantaine willen, dan zijn er in Nederland ook voldoende mogelijkheden. Je hoeft namelijk niet altijd met een vouwwagen op pad te gaan. Je pakt jouw tentje in en gaat naar een van de Waddeneilanden. Ook dit is namelijk een heel avontuur. Want hoe zorg je ervoor dat je daar komt met slechts een aantal spullen? Waar ga je slapen? En wat ga je daar doen? Je hoeft het niet allemaal op voorhand uitgedacht te hebben. Soms is het avontuur al te vinden in de onvoorspelbaarheid doordat je geen planning gemaakt hebt.

Ga erop uit

Er zijn veel verschillende reistips te vinden voor avonturiers waardoor de reizen in 2020 onvergetelijk worden. Afhankelijk van jouw interesses kan het daarom goed zijn om een aantal opties op een rijtje te zetten. Je kunt bijvoorbeeld gaan kijken waar op dit moment veel georganiseerd wordt of waar je juist kunt gaan genieten van de rust en sportieve activiteiten. Je hoeft immers niet thuis te zitten, dus je kunt er gerust op uit gaan. Door je van tevoren goed in te lezen en te bekijken waar jij het ultieme avontuur beleeft, heb je een vakantie om niet te vergeten.

 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.