Trending

Sail Amsterdam compleet met Floating Amsterdam

De voorbereidingen voor Sail Amsterdam 2025 is ook bij Floating Amsterdam in volle gang. Floating Amsterdam maakt het ook in 2023 mogelijk dat je van dichtbij vanaf het water kunt genieten van dit groots en zeer indrukwekkende evenement. Je kunt bij hen een privé sloep huren en genieten van de mooie schepen, die deelnemen aan SAIL AMSTERDAM 2025. Maak er een ultieme beleving van en huur een luxe privé boot met een vaardige schipper en ervaren serveerders, die zorgen voor de professionele bediening tijdens dit evenement.

Over SAIL AMSTERDAM 2025

In 2025 wordt de tiende editie gehouden van de Sail Amsterdam. Dit evenement ging van start in 1975 ter gelegenheid van het 700-jarig bestaan van de stad Amsterdam. Het werd toen genomineerd als het grootste zeilevenement van Nederland en België. Bekend als de”once in a lifetime experience”, wordt dit 4 tot 5 dagen durend evenement sinds de start eens in de vijf jaar in Amsterdam gehouden. Een internationaal evenement, waar landen van over de gehele wereld deelnemen aan een magnifieke vloot over het IJ, welke aanmeert vlakbij het stadscentrum. Honderdduizend bezoekers trekken er heen om deze vloot aan zeilschepen, boten en diverse andere speciale vaartuigen te bewonderen. De organisatie van SAIL Amsterdam ligt in handen van Stichting SAIL Amsterdam en SAIL Event Partners. SAIL Event Partners is een samenwerkingsverband van Stichting SAIL Amsterdam, Port of Amsterdam en ACE Concepts & Events.

Leuk als familie rondvaart

Floating Amsterdam maakt het mogelijk om dit botenspektakel dichtbij vanuit het water te bewonderen. Je hoeft dan niet perse vanuit het land, op een afstand, toe te schouwen. Je hebt de privilege om van dichtbij te genieten van deze “once in a lifetime experience”. Neem je vrienden of zakenrelaties mee naar dit event om nooit te vergeten! Maak het tot een luxe rondvaart, waarbij alles voor jou en groep wordt geregeld. Je wordt daarbij op de boot van Floating Amsterdam bediend op je wenken, waardoor je niets mist van de majestueuze vloot. En vergeet niet! Je kunt met Floating Amsterdam kiezen voor een luxe tocht in een open sloep, die eventueel overdekt kan worden.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.