Trending

Horeca bestek servies bestellen? Het lijkt op het eerste zicht een koud kunstje, maar er zijn wel degelijk heel wat zaken waar u rekening mee zult moeten houden. Het is vanzelfsprekend dat zowel het bestek als het servies in een horecazaak zeer intensief wordt gebruikt. Omwille van deze reden is een zo optimaal mogelijke kwaliteit en duurzaamheid altijd een vereiste. Het spreekt dan ook voor zich dat u hier meer aandacht aan zult schenken in vergelijking met wanneer u bijvoorbeeld gewoon bestek en servies voor thuisgebruik gaat kopen. In ieder geval, wilt u ook graag achterhalen waar allemaal rekening mee te houden bij horeca bestek servies kopen? Dan bent u daarvoor hier op deze pagina aan het juiste adres!

Welk horeca bestek dient u allemaal aan te schaffen?

Het eerste onderdeel van uw missie om een complete set met horeca bestek servies aan te kunnen kopen heeft te maken met het bestek waar gebruik van zal worden gemaakt. Het spreekt voor zich dat er wat dit betreft in eerste instantie vooral zal worden gekeken in de richting van de must haves. Het gaat hierbij dan niet alleen om een tafelmes en een vork, maar ook om een lepel. Deze verschillende soorten bestek zijn uiteraard onmisbaar, maar zijn tegelijkertijd ook nog lang niet alles. Buiten deze exemplaren zult u dan ook nog rekening moeten houden met het kopen van de volgende bestek soorten:

  • Koffie- en theelepels;
  • Dessertvorkjes;
  • Serveerlepels of groentelepels;
  • Saladecouvert;
  • Sauslepels;
  • Taartscheppen;

Bovenstaande lijkt heel wat en eigenlijk hebben we hiermee nog niet eens alles gezegd. Het is namelijk ook best mogelijk dat u in uw horecazaak ook nog gebruik zult willen maken van bijvoorbeeld boter- en kaasmessen. Of misschien wilt u ook wel graag een vleesvork toevoegen aan uw assortiment met bestek? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat het in de praktijk altijd belangrijk is om even grondig na te denken over welke verschillende soorten bestek u in uw horecazaak allemaal nodig heeft.

Over welke uitstraling moet uw horeca bestek beschikken?

Het absolute nummer één aandachtspunt bij horeca bestek servies kopen heeft uiteraard betrekking tot de kwaliteit waar deze verschillende stukken over moeten beschikken. Het spreekt namelijk voor zich dat u niet zult willen dat het bestek en het servies binnen de kortst mogelijke tijd sporen van slijtage gaan vertonen. Dit gezegd hebbende is het eveneens altijd een goed idee om even stil te blijven staan bij de uitstraling waarover ze moeten beschikken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor horeca bestek met een strak en modern design, maar is het ook een mogelijkheid om te kiezen voor exemplaren die over een wat meer klassieke look & feel beschikken. Voor welke van deze opties u op het einde van de rit gaat kiezen is natuurlijk grotendeels afhankelijk van de stijl van uw horecazaak.

Belangrijke aandachtspunten voor horeca servies kopen

De verzameling met horeca bestek servies welke u in huis zult moeten halen is dus vrij aanzienlijk. Niet alleen dient er rekening te worden gehouden met de verschillende soorten bestek, het spreekt voor zich dat u ook graag stil zult willen blijven staan bij de diverse soorten servies die zullen moeten worden aangekocht. Op dit vlak wordt er in eerste instantie natuurlijk vooral gedacht aan de verschillende soorten borden. Zo zijn er de kleine bordjes die als onderzettertje dienen voor de kopjes, maar moeten er ook borden worden aangekocht voor de desserts, de broodjes en natuurlijk een volwaardige maaltijd. Ook soepborden mogen uiteraard bij het bestellen van horeca servies niet over het hoofd worden gezien.

Net zoals bij het kopen van horeca bestek het geval is geldt ook voor horeca servies dat er stil moet worden gestaan bij niet één, maar wel bij twee verschillende eigenschappen:

  1. De uitstraling waar het servies over beschikt;
  2. De kwaliteit waar u op kunt rekenen bij het gebruik van het servies;

Pas wanneer de combinatie van beide zaken goed zit zult u kunnen vaststellen dat u horeca servies gaat kopen waar u met plezier gedurende een lange tijd gebruik van zult maken. Let wel, het spreekt voor zich dat u voordat u tot aankoop over gaat ook altijd stil zult willen blijven staan bij het budget dat u beschikbaar heeft.

Bekijk hier de bestek series van Amefa

Hoeveel kost horeca bestek servies?

Onderschat de kostprijs van horeca bestek & servies kopen niet. Veel mensen veronderstellen dat ze hiervoor slechts een beperkte kostprijs moeten voorzien, maar dat valt in de praktijk vaak tegen. In het bijzonder wanneer u alleen maar genoegen wenst te nemen met echt kwalitatief bestek en servies zult u kunnen vaststellen dat deze een behoorlijke investering vereisen. Dit uiteraard ook omdat er van alles een voldoende hoeveelheid moet worden aangekocht. Op voorhand even een goede inschatting maken van het budget dat u moet voorzien voor het kopen van servies en bestek is dan ook altijd de moeite waard!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.