Trending

GLO Entertainment Live: dé dansschool van Amsterdam

GLO Entertainment Live is een dansschool in Amsterdam die zich richt op internationale dans, theaterlessen, zang en acteren. De school biedt lessen aan voor alle leeftijden en niveaus, van peuters tot professionele dansers.

Lesaanbod
GLO Entertainment Live biedt een breed scala aan danslessen aan, waaronder:

 • Klassiek ballet
 • Modern ballet
 • Jazzdans
 • Hip hop
 • Streetdance
 • African dance
 • Latin dans
 • Musical dans
 • Theaterdans

De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde docenten. De lessen zijn gericht op het ontwikkelen van techniek, creativiteit en zelfvertrouwen.

Voor wie?
GLO Entertainment Live is voor iedereen die van dansen houdt. De school biedt lessen aan voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu recreatief wilt dansen of je wilt voorbereiden op een professionele carrière, GLO Entertainment Live heeft iets voor jou.

Locatie

GLO Entertainment Live is gevestigd in Amsterdam-Zuidoost. De school heeft een ruime en moderne dansstudio met alle benodigde faciliteiten.

Prijs

De prijzen van de lessen variëren afhankelijk van de leeftijd en het niveau. Een proefles is gratis.

Waarom GLO Entertainment Live?
Er zijn veel redenen om voor GLO Entertainment Live te kiezen. Enkele van de voordelen van de school zijn:

 • De school biedt een breed scala aan danslessen aan, voor alle leeftijden en niveaus.
 • De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde docenten.
 • De lessen zijn gericht op het ontwikkelen van techniek, creativiteit en zelfvertrouwen.
 • De school heeft een ruime en moderne dansstudio met alle benodigde faciliteiten.

Conclusie

GLO Entertainment Live is een uitstekende keuze voor iedereen die van dansen houdt. De school biedt een breed scala aan lessen aan, voor alle leeftijden en niveaus. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde docenten. De school is gevestigd in een ruime en moderne dansstudio met alle benodigde faciliteiten.

Interview met Glenn Lodeweges, eigenaar GLO Entertainment Live

Om meer te weten te komen over GLO Entertainment Live, interviewden we de eigenaar, Glenn Lodeweges.

Marco: Wat is het ontstaansverhaal van GLO Entertainment Live?

Glenn Lodeweges: GLO Entertainment Live is ontstaan uit mijn passie voor dans. Daarom heb ik besloten om zelf een dansschool te beginnen, zodat ik mijn passie met anderen kan delen.

Marco: Wat is het doel van GLO Entertainment Live?

Glenn Lodeweges: Het doel van GLO Entertainment Live is om iedereen de kans te geven om te dansen. We bieden lessen aan voor alle leeftijden en niveaus, van peuters tot professionele dansers. We willen dat iedereen plezier heeft in dansen en dat ze zich kunnen ontwikkelen als danser.

Marco: Wat maakt GLO Entertainment Live uniek?

Glenn Lodeweges: GLO Entertainment Live is uniek omdat we een breed scala aan danslessen aanbieden. We bieden lessen aan in alle populaire dansstijlen, van klassiek ballet tot hip hop. Daarnaast bieden we ook theaterlessen, zanglessen en acteerlessen aan. We willen dat onze leerlingen zich kunnen ontwikkelen als complete performers.

Marco: Wat zijn de toekomstplannen voor GLO Entertainment Live?

Glenn Lodeweges: We willen blijven groeien en onze lessenaanbod blijven uitbreiden. We willen ook meer optredens en shows organiseren. We willen dat GLO Entertainment Live een begrip wordt in de danswereld.

Conclusie

GLO Entertainment Live is een veelzijdige dansschool die voor iedereen iets te bieden heeft. De school is gepassioneerd over dans en wil iedereen de kans geven om te dansen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.