Trending

Canada verkennen: handige tips voor een onvergetelijke reis

Ben je klaar om de enorme schoonheid van Canada te verkennen? Van de majestueuze bergen en meren tot de bruisende steden en kleine stadjes, dit uitgestrekte land heeft van alles te bieden. Maar voordat je begint met inpakken, zijn hier een paar tips die je kunnen helpen je reis met een camper door Canada nog aangenamer te maken. 

Essentiële voorwerpen om mee te nemen

Het maakt niet uit waar je van plan bent heen te gaan in Canada, er zijn enkele essentiële items die je altijd mee moet nemen. Een goede jas is altijd een must; tijdens de wintermaanden kunnen de temperaturen snel dalen, en zelfs tijdens zomeravonden is het verstandig om één of twee lagen bij de hand te hebben. Vergeet ook geen insectenspray – muggenbeten in Canada kunnen bijzonder pijnlijk zijn. Neem ook zonnebrandcrème mee als je in de buurt van één van de vele meren of rivieren komt. Als je afgelegen gebieden gaat bezoeken of gaat wandelen in nationale parken, zorg er dan voor dat je alle benodigdheden bij je hebt voor een langdurig verblijf in de buitenlucht.

Reizen door Canada

Iedereen weet dat Canada een heel groot land is. Het is dus belangrijk om vooruit te plannen als je kiest voor rondreizen camper Canada. Naast onderzoek naar openbaar vervoer, zoals bussen en treinen, kun je ook overwegen een camper te huren, zodat je in je eigen tempo kunt reizen. Als autorijden geen optie is, is vliegen vaak de snelste manier om van stad naar stad te komen; binnenlandse vluchten kunnen echter vrij duur zijn, dus let op aanbiedingen en kortingen van luchtvaartmaatschappijen.  Tot slot, als je op zoek bent naar iets unieks, waarom stap je dan niet op een boot of trein? Een cruise op een van Canada’s rivieren of een tocht per spoor door het platteland biedt een onvergetelijke ervaring die je nog lang na thuiskomst zal bijblijven.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.