Trending

Het is altijd leuk om er een weekendje tussenuit te kunnen gaan, maar wat deze ervaring natuurlijk nog leuker maakt is een weekendje weg met je vriendinnen! Wij hebben 10 leuke ideeën op een rij gezet om er een fantastisch meidenweekend van te maken.

1. Groepsaccommodatie met zwembad

Het is heerlijk weer buiten en een beetje verkoeling kan wel gebruikt worden, dan is een groot huis met zwembad natuurlijk super! Gezellig samen bruinen worden aan het zwembad, barbecueën in het heerlijke zonnetje, genieten van de rust en de avonden afsluiten met een gezellig feestje, ideaal!

2. Slapen in Tiny Houses

Voor nog wat meer gezelligheid kun je ook het knusse opzoeken. Zijn jouw vriendinnen altijd lekker klef en hebben jullie nooit ruzie, dan is dit zeker een leuke uitdaging. De nieuwe trend zijn namelijk de Tiny Houses. Dit zijn minimalistische huisjes; want geen spullen is geen rommel. Ga hierheen voor een heerlijk weekendje vol gezellige spelletjes, knus koken en vooral veel genieten.

3. Culinair weekendje weg

Is jouw vriendinnengroep dol op hapjes en drankjes? Maak er dan een culinair tripje van! Dit weekend weg is hèt moment om nieuwe recepten te proberen; voor het ontbijt, de lunch of het avondeten. Ook kun je het iets luxer aanpakken en samen uiteten gaan. Zo heeft Landal Hof van Saksen maar liefst vijf restaurants op het park of kan er een chef voor jullie komen koken in jullie huisje.

4. Wandelweekend

Zijn jij en je vriendinnen helemaal gek op bewegen, ga dan een weekendje weg om te wandelen. Dit is ideaal om te doen met vriendinnen die je maar af en toe kan zien, want wandelen is enorm goed te combineren met bijpraten. Nederland heeft prachtige omgevingen om te kunnen wandelen, zoek bijvoorbeeld het bos op of ga naar het strand.

5. Bijkomen op het strand

Nederland heeft voor jouw vriendinnengroep ook de ideale strandhuisjes in de aanbieding. Zo kunnen jullie heerlijke strandwandelingen maken, de hele dag genieten op de heerlijke terrasjes met een glas wijn in de hand of heerlijk uitgebreid eten met uitzicht op de zonsondergang.

6. Op weg naar de Wellness

Zijn jullie nou echte luxepaarden die wel wat ontspanning kunnen gebruiken? Dan zou een weekendje Wellness zeker geen slecht idee zijn. Gezellig samen in de sauna of het bubbelbad en de avond afsluiten met een wijntje op de bank; dat klinkt pas echt als uitrusten.

6. Rooms on water

Voor dit uitstapje moeten jullie toch wel een beetje van water houden. In Rotterdam ligt er een pareltje voor jullie klaar in het water. Hier slapen jullie op een boot van zo’n 40 meter lang. De boot telt zes slaapkamers, dus jullie kunnen hier zeker je rust vinden als jullie alweer gek worden van elkaar 😉.

7. Glamping

Hebben jij en je vriendinnen twee linkerhanden en zijn jullie al bang voor het woord “tent”, dan is glamping misschien iets voor jullie, oftewel kamperen voor de diva’s. Geen gesjouw met stokken en slaapzakken, alles is hier al voor jullie geregeld. Zo kun je bijvoorbeeld blijven slapen in een boomhut of iglo, wat een unieke ervaring is dat!

8. Op naar het zuiden

Zin om een weekendje naar Limburg te gaan met de meiden? Dat is zeker een goed plan. Maak er een knus weekendje weg van in een leuk huisje, of zoek de activiteiten op. In Midden-Limburg ligt wel 3300 kilometer aan wandelroutes en 1500 kilometer aan fietsroutes, inclusief de uitdagende mountainbikeroutes. Een andere optie is natuurlijk ook om uitgebreid te gaan wandelen in de Designer Outlet Roermond.

9. Stedentrip

Kunnen jij en je vriendinnen zelfs na deze lijst nog steeds geen keuze maken over de activiteit die jullie willen doen? Kies dan voor een stedentrip. Laat je verassen, pak de auto en ga op pad. Zo zijn jullie vrij en kunnen jullie gaan en staan waar jullie willen. Stoppen voor een hapje eten in een gezellig dorpje en vervolgens slapen in een groot hotel in de stad, het is allemaal mogelijk!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.