Trending

Amsterdam vanaf het water: De unieke ervaring van Floating Amsterdam

De Amsterdamse grachtengordel is een UNESCO werelderfgoed met een schoonheid die je van land uit al bewondert. Maar wist je dat de beleving vanaf het water nog veel magischer is? Floating Amsterdam maakt deze droom waar met hun unieke rondvaarten door de Amsterdamse grachten.

Luxe en comfort

Stap aan boord van een van de luxe, open sloepen met bar en geniet van de comfortabele lounge seats. De overkapping zorgt ervoor dat je ongeacht het weer kunt genieten van de prachtige grachtenpanden en de interessante verhalen van de schipper.

Meer dan een rondvaart

Floating Amsterdam biedt meer dan een rondvaart. Het is een unieke ervaring die je meeneemt op een reis door de geschiedenis en cultuur van Amsterdam. De schipper deelt fascinerende verhalen over de stad, terwijl je geniet van een heerlijk drankje en de prachtige omgeving.

Diverse arrangementen

Floating Amsterdam heeft diverse arrangementen voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een romantische boottocht, een gezellige borrel met vrienden of een zakelijke bijeenkomst, er is altijd een passende rondvaart.

Enkele populaire arrangementen:

  • Rondvaart Amsterdam: Een ontspannende rondvaart van 1 uur met live uitleg over de stad, inclusief 3 drankjes.
  • Amsterdam Light Festival: Bewonder de prachtige lichtkunstwerken tijdens een speciale rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival.
  • Borrelcruise: Geniet van een gezellige borrel met onbeperkt drankjes en snacks terwijl je vaart door de grachten.
  • Privé rondvaart: Huur een sloep voor een exclusieve rondvaart met je eigen gezelschap.

Duurzaam varen

Floating Amsterdam vaart met moderne, elektrische sloepen. Hiermee dragen ze bij aan een schonere en duurzamere toekomst voor Amsterdam.

Floating Amsterdam: Een onvergetelijke ervaring

Een rondvaart met Floating Amsterdam is een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen. Het is de perfecte manier om Amsterdam te leren kennen en te genieten van de prachtige grachtengordel.

Boek nu je rondvaart!

Ben je benieuwd naar de unieke rondvaarten van Floating Amsterdam? Bezoek de website https://www.floating-amsterdam.nl/ om te bekijken wat er mogelijk is en boek direct je tickets!

Extra tips:

  • Reserveer je tickets van tevoren, ESPECIALLY in het hoogseizoen.
  • Neem een camera mee om de prachtige uitzichten vast te leggen.
  • Geniet van het moment en laat je meevoeren door de schoonheid van Amsterdam.

Floating Amsterdam: De perfecte manier om Amsterdam te beleven!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.