Trending

Van plan om op vakantie te gaan met een jonge tweeling? Dan is een goede voorbereiding erg belangrijk. Op vakantie gaan met kinderen is heel wat anders dan op vakantie met een volwassene. Op vakantie met je tweeling kan het nog nét wat ingewikkelder maken. Daarom geven wij 5 handige tips om zorgeloos te genieten van je vakantie met je tweeling!

1. Goede voorbereiding

Tijdens het voorbereiden van de vakantie is het van belang om je kinderen zoveel mogelijk te betrekken. Ga je met het vliegtuig? Vertel dan over het vliegtuig en wat ze kunnen en mogen doen tijdens het vliegen. Bijvoorbeeld het boekje “ikke op reis” is erg leuk om voor te lezen aan je peuters. Tijdens jullie vakantie zullen ze dingen uit het boekje herkennen.

2. Goede buggy

Een goede buggy is ontzettend belangrijk tijdens je vakantie. Zoek daarom naar een comfortabele buggy, waarmee door het zand en over steentjes gereden kan worden. Het gewicht en compactheid is ontzettend belangrijk voor gebruik tijdens je reis. Zoek daarom altijd naar een lichtgewicht tweelingbuggy die compact mee te nemen is.

3. Rugdragers

Tijdens je vakantie kan je waarschijnlijk niet altijd en overal een buggy gebruiken. Je wilt natuurlijk ook een wandeling op het strand of in de natuur maken, daarom is een rugdrager meenemen in je bagage absoluut een aanrader. Door deze af te wisselen met een buggy ervaar je meer vrijheid tijdens je vakantie.

4. Zorg voor voldoende eten

Tijdens het reizen genoeg lekkers meenemen is met een kleintje erg belangrijk. Neem daarom een tas met voldoende eten mee. Zodat je bijvoorbeeld tijdens het opstijgen en landen iets om te kauwen geeft, dit helpt tegen pijnlijke oren. Ook is een snoepje of koekje een fijne beloning.

5. Quality time

De luxe van op vakantie met je tweeling is dat je (meestal) met twee volwassenen bent, waardoor je de aandacht voor je kleintjes beter kunt verdelen. Zorg daarom ook voor extra een-op-een aandacht. Denk bijvoorbeeld aan het om en om meenemen van 1 kind naar de supermarkt. Dit levert even extra quality time op.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.