Trending

Het is heerlijk om een vakantiehuis in het buitenland te hebben. Het kan een huisje in Duitsland, België, Frankrijk of ergens in Scandinavië zijn. Er zijn zoveel mogelijkheden. Misschien is het wel Spanje of Portugal. Het is heerlijk om er naartoe te gaan om aan de sleur van het dagelijkse leven te ontsnappen. Wanneer er kinderen zijn dan zijn er een aantal zaken die niet mogen ontbreken. We geven graag een paar tips.

Snel internet

Ongeacht de leeftijd van de kinderen is snel internet natuurlijk van groot belang. Voor de kleine kinderen is het ideaal voor een leuke cartoon of tekenfilm. De wat oudere kinderen zullen het ook gebruiken voor Facebook, WhatsApp, YouTube en Instagram. Het is ook voor jezelf prettig. Even skypen met het thuisfront of een laatste business meeting online. Het is prettig om zo in contact te blijven met Nederland en de rest van de wereld. Hoe sneller het internet hoe beter. In Nederland kennen we natuurlijk een zeer snel internet.

Buiten spelen

Voor kinderen is het in Nederland eenvoudig om even buiten te gaan spelen. Er zijn volop veldjes en kleine parken om te genieten van het mooie weer. In het buitenland is dit niet altijd het geval. Ook zijn er vaak minder speeltuinen om even gek te doen. Het is een idee om een trampoline op te zetten. Deze website laat een paar mogelijkheden zien voor een goede trampoline. Het is natuurlijk mogelijk om zelf een klein speelparadijs aan te leggen bij de vakantiewoning in het buitenland. Het is ook mogelijk om het samen met anderen te doen. Het is natuurlijk volop genieten als de kinderen zichzelf kunnen vermaken.

Echt Nederlands eten en snoep

Kinderen hebben vaak een specifieke voorkeur voor eten. Het is goed om te experimenteren met ander eten. Het is echter ook fijn om soms een echt Nederlands broodje kroket te hebben, een bitterbal te eten of bijvoorbeeld een lekkere frikandel. Daarnaast missen de kinderen natuurlijk ook de Nederlandse drop en andere snoepjes. Het is gelukkig mogelijk om de koffer vol te stoppen met heerlijk snoep.

Regen en Nederlandse spellen

Wanneer het een keer regent op de vakantielocatie is het goed om een stapel Nederlandse spellen in huis te hebben. De kinderen kennen de regels en weten zichzelf te vermaken. Een paar goede bordspellen, zoals Monopoly, Mens erger je niet en ook Ganzenbord zijn natuurlijk geweldig. Het is volop genieten van de spellen. Naast de spellen is het ook slim om een stapel Nederlandse boeken mee te nemen. Jip en Janneke en tal van andere boeken. Het is mogelijk om op een rommelmarkt een hele lading boeken te kopen om de boekenkast te vullen. Het geeft een mooie look aan de kamer. Vergeet daarnaast deze essentiële zaken ook niet om een onvergetelijke vakantie te krijgen.

Nieuwe avonturen

Boven alles willen je kinderen natuurlijk nieuwe avonturen beleven. Spannende verhalen vertellen op school over de vakantiewoning in het buitenland en alles wat ze meemaken. Neem ze mee op lange wandeltochten, natuurparken en ook op gezellige familie uitjes. Het is geweldig om onvergetelijke herinneringen te maken. De kinderen zullen de uitstapjes voor de rest van hun leven onthouden. De vrienden die ze hier hebben naast hun Nederlandse vrienden. De barrières die ze moesten doorbreken om contact te maken. Het is een ware verrijking om de kinderen mee te nemen naar een ander land.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.