Trending

Het is belangrijk om je vriend of vriendin op de juiste manier afscheid te laten nemen van het vrijgezellenbestaan. Een vrijgezellenfeest zorgt hiervoor. Een laatste bezoek aan een stripclub en nog eventjes goed dronken worden. Het hoort allemaal bij een vrijgezellenfeest. Om het een speciaal tintje te geven is het leuk om het in het buitenland te houden. We geven graag een paar tips wanneer je dit doet. Eerst hebben we echter nog een kledingadvies.

Overhemden en blouses

Wanneer een vrijgezellenfeest op het programma staat is het mooi om wat ludieks te doen. Een mooi bedrukt overhemd of gekke blouse. Er zijn vele mogelijk. Op deze website zie je verschillende blouses. Het is goed om het feest een speciale naam te geven of de vrijgezel nog meer in de picture te zetten. Het gezicht, de naam of de datum van de bruiloft op het overhemd laten bedrukken is een goed idee. Wanneer een overhemd van een goede kwaliteit gekocht wordt kan er nog lang aan terug gedacht worden. Bij een vrijgezellenfeest in het buitenland is het goed om de kleding af te stemmen op de temperatuur van de bestemming.

Kies een goede bestemming

Het is goed om met de hele groep een bestemming te kiezen. De toekomstige bruid of bruidegom moet natuurlijk verrast worden met de reis. Het is slim om eerst een budget af te spreken. Iedereen weet dan waar rekening mee gehouden moet worden. Zorg voor een all-in tarief inclusief overnachtingen, het uitgaan en al het eten en drinken. Wijs een penningmeester aan die alle boekingen doet en de pot met geld beheerd. Op basis van het budget is het mogelijk om een bestemming te kiezen. Kies een bestemming in Europa waar geen visum voor nodig is. Het is omslachtig en veel werk om dit voor iedereen te regelen. Er zijn veel mooie bestemmingen. Barcelona met haar sangria, stranden en voetbal. Het is een perfecte plek voor een laatste mannenfeest. Ibiza is ook geweldig en zeker wat voor de dames. Wanneer het tijd is voor wat anders is Riga of Stockholm een goede keuze. Natuurlijk kan een weekendje weg in Nederland ook heel leuk zijn!

Verzin goede opdrachten

De vrijgezel moet natuurlijk een paar gekke opdrachten uitvoeren. Veel drinken, dames of heren om een kus vragen of ze vragen een drankje te kopen. Het is vaak niet moeilijk om de meest onzinnige opdrachten te verzinnen. Natuurlijk is het wel belangrijk om het leuk te houden. Maak het niet te bont. Het is goed om de juiste grenzen te hanteren. Uiteindelijk gebeurt er vanzelf wel wat om jaren over na te praten. Het is niet iets wat geforceerd hoeft te worden.

What happens in Vegas stays in Vegas

Natuurlijk is er een ongeschreven wet dat wat er op het vrijgezellenfeest gebeurt niet gedeeld wordt met anderen. Er worden geen foto’s gemaakt en geen video’s. De telefoons staan uit. Het is zo mogelijk om het ook een mysterieus karakter te geven. Het heeft natuurlijk wel wat om het feest zo te benaderen. Waar iedereen vandaag de dag foto’s verwacht gebeurt dat hier niet. Alle anderen moeten het met de wilde verhalen doen van het onvergetelijke vrijgezellenfeest op een mooie bestemming in het buitenland. Iedereen had er stiekem ook bij willen zijn om eens flink gek te doen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.