Trending

Ben je ook zo uitgekeken op het ‘standaard’ Zuid-Europa? Is Frankrijk met zwarte zaterdag en een stelletje jengelende kinderen op je achterbank een crime? Heb je je buik vol van pizza en pasta aangezien dit, zelfs met je al voorgenomen kookkunsten, thuis elke week al terug komt op het menu? Is all-inclusive in Turkije en rennen met je stapel handdoeken samen met 3 opblaasbeesten, een strandtas en een coolbox je te veel gedoe? 

Neem dan eens kamperen in een camping Tsjechië in gedachten. Dat is nog eens cultuur snuiven 2.0! Met een gemiddelde zomertemperatuur van rond de 21 graden is Tsjechië dé perfecte plek voor jou rondrennende kinderen.

Camping tip: 

Voor de gezellige en luxe familie-camping Camping 2000 in Januv Dul staat kindvriendelijkheid voorop. Zo hoef jij je niet meer bezig te houden met andere bijzaken en kun je eindelijk eens écht een keer ontspannen op je vakantie. Met steden als Praag en Hrensko en bezienswaardigheden zoals de zoo in Leberec, de grotten van Bozkov en de Jested berg is er voor jou en je kids ook buiten de camping genoeg te zien!

Aan alles is er gedacht. Allereerst natuurlijk animatie, diverse soorten activiteiten, een zwembad inclusief glijbaan van 42 meter, babywasgelegenheden, verschillende sport en speelvelden. Zélfs laaghangende wasbakken en toiletten, speciaal voor de kinderen zijn er niet te missen! Ook is er gedacht aan de autovrije kampeerplaatsen zodat je kids vrij rond kunnen rennen naar de diverse speeltuinen die de camping te bieden heeft.

Ook aan de ouders is er natuurlijk gedacht. Het restaurant, de snackbar en de minimarket zijn op het terrein te vinden. Inclusief bar, biertuin, biljart en terras met uitzicht op de kinderen. Natuurlijk mag de gratis parkeermogelijkheid niet ontbreken!

Benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben? Kijk voor meer informatie; https://www.camping2000.com/

Lijkt deze camping jou leuk om naar toe te gaan met de kinderen? Vergeet dan vooral deze 3 dingen niet voor een onvergetelijke vakantie!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.