Trending

Binnenkort een dagje uit naar onze prachtige hoofdstad? In Amsterdam is altijd iets te beleven en genoeg te doen. De stad heeft zo enorm veel te bieden, waardoor het lastig kan zijn om te bepalen wat te doen. Hieronder geven we vijf tips voor wat te doen in Amsterdam!

Tip 1. High tea, wine of beer

Er is niets zo gezellig als samen met familie of vrienden genieten van lekker eten en een drankje. Voor een high tea in Amsterdam zijn er genoeg unieke en leuke locaties te vinden. Hou je meer van een wijntje of biertje? Dan kan je ook kiezen voor een high wine of high beer. Benieuwd naar de verschillende high tea locaties in Amsterdam? Ga naar HighTea.nl.

Tip 2. Huur een sloep

Amsterdam staat onder andere bekend om de vele grachten. In de zomermaanden is het heerlijk om een sloep te huren en relaxt door Amsterdam heen te varen. Bewonder de stad terwijl je lekker tijdens het varen van het zonnetje geniet.

Tip 3. Picknicken in het Vondelpark

Bij lekker weer is het Vondelpark een prachtig park om samen met vrienden of familie te genieten van een picknick. Neem lekkere hapjes en een drankje mee naar het park om heerlijk buiten in het park te genieten van de rustgevende sfeer.

Tip 4. Anne Frank huis

Je hebt vast wel eens gehoord van Anne Frank. Dit joodse meisje dook samen met haar Joodse familie onder tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze dook samen met haar familie onder in het achterhuis en hield haar bekende dagboek bij. Sinds 1960 is dit huis nu een prachtig museum. Nog nooit in het Anne Frank huis geweest en ga je een dagje naar Amsterdam? Dan is een bezoekje aan dit museum zeker een aanrader!

Tip 5. P.C. Hooftstraat

Breng je een bezoekje aan Amsterdam? Dan moet je natuurlijk even door de P.C. Hooftstraat lopen. Deze winkelstraat is de duurste van Nederland. Vele wereldberoemde merken zoals Gucci, Calvin Klein en Louis Vuitton zijn allemaal in de straat gevestigd.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.