Trending

Een dagje weg in Nederland aan het plannen? Dan is Deventer een fantastische stad om te bezoeken. Deventer staat bekend om de historische straatjes, mooie stadspleinen en natuurlijk de ligging aan de Ijssel. Een dagje Deventer is dan ook zeker de moeite waard, maar wat is er allemaal te doen in Deventer? Doe inspiratie op in onderstaand artikel!

Escape room

De populariteit van escape rooms is de laatste jaren flink gestegen. Hou jij van puzzelen en nadenken over een mogelijke ontsnapping? Een escape room samen met je vrienden is een unieke, betoverende, intense en hilarische ervaring die je niet snel zal vergeten. Je kan terecht bij Escape Room Deventer vanaf twee personen. Meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Ga naar EscapeRoomDeventer.nl!

Schaatsbaan

Erg leuk om te doen is Deventer is om schaatsbaan De Scheg te bezoeken om recreatief te schaatsen. Zeker voor een dagje Deventer met het gehele gezin is een bezoekje aan de schaatsbaan geweldig. Er kan geschaatst worden op de grote ijsbaan en voor de kleinste kinderen is er een geweldig ijsplein met speeltuin. Een gezellig (en winters!) dagje uit in Deventer? Bezoek schaatsbaan De Scheg!

Dagje shoppen

Hou je ervan om in een onbekende stad te shoppen? Dan is Deventer een uitermate geschikte stad. In het prachtige centrum vind je enorm veel bekende winkels. Voor iedereen is zijn favoriete winkel wel te vinden in de winkelstraat van Deventer. Ook vind je in de winkelstraat vele leuke restaurantjes en lunchrooms waar je kunt genieten van lekker eten en drinken.

Bezienswaardigheden bezoeken

Deventer is een prachtige stad gelegen aan de Ijssel en staat bekend om de historische binnenstad. Er zijn dan ook genoeg bezienswaardigheden te bezichtigen, zoals bijvoorbeeld het stadhuis, museum de waag, prachtige kerken en natuurlijk vele pittoreske straatjes en pleintjes.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.