Trending

Als u plannen hebt om naar een visumplichtig land te reizen, moet u een visum aanvragen bij het land waar u naar toe gaat. Middels het visum geeft een land aan dat jij toestemming hebt het land binnen te komen of te reizen. Het aanvragen van visa service Rusland of visa service China kan best wat voeten in aarde hebben. Daarom is er Visa Service Desk, het bemiddelingsbureau over alle zaken die over het visum gaan. Bovenal zijn ze expert in het aanvragen en afwikkelen van visumaanvragen.

Visum is vaak maar beperkte tijd geldig

Een visum wordt zoals gezegd afgegeven door het land waar u naartoe wilt reizen. Een visum is vaak beperkte tijd geldig en in dat kader wordt gesproken over een single, double of multiple entry. Gemiddeld genomen wordt een visum voor een periode van negentig dagen afgegeven. Houd jij je niet aan de afspraken rond het visum, dan kunnen u fikse juridische maatregelen opgelegd worden tot zelfs gevangenisstraf aan toe.

Consulaat neemt de aanvraag in behandeling en inventariseert de risico’s

Door voor Visum Service Desk te kiezen, wordt u met name op administratief gebied ontzorgd. Bovendien weet u zeker dat de zaken perfect geregeld worden en u met een gerust hart naar het land van bestemming af kan reizen. U maakt alle documenten die noodzakelijk zijn voor het aanvragen van een visum in orde en zorgt dat Visa Service Desk die in het bezit krijgt. Nadat de stukken gecheckt zijn worden ze door het bemiddelingsbureau aangeboden bij het consulaat. Die neemt de aanvraag in behandeling en zal met name de risico’s inschatten een visum aan u af te geven, mocht u langer dan afgesproken in een land zou verblijven. Is de aanvraag in orde, dan krijgt u de ingeleverde documenten (paspoort) terug en krijgt u uw visum. Dan kunt u uw koffers dus pakken.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt

Vanwege de administratieve rompslomp of beter het vermijden ervan, kiezen zowel de particulier als de zakelijke markt steeds vaker voor de diensten van Visa Service Desk. Niemand zit te wachten op administratieve rompslomp en als aanvullende documenten moeten worden overlegd kan ook de afstand een rol spelen bij het kiezen voor Visa Service Den Haag, absoluut een expert op het gebied van visa. Bovendien geeft u zo ook de stress die gepaard gaat met het aanvragen van een visum uit handen én weet u zeker dat alles perfect geregeld wordt en u dus met een gerust hart kunt reizen naar het land waar u naartoe wilt.

Een zeer geruststellende gedachte

Overigens is op de website van de overheid een overzicht te vinden met landen waarvoor een visum aangevraagd moet worden. Een visum aanvraag kost u overigens altijd geld. U betaalt namelijk zowel bij toe- als bij afwijzing hetzelfde bedrag.  Vanaf het moment dat u documenten en uw paspoort heeft aangeboden aan Visa Service Desk, zijn zij aansprakelijk en verantwoordelijk voor die documenten. En ook dat is best een geruststellende gedachte.

Een visum aangevraagd voor Rusland? Lees hier 3 algemene tips voor een vakantie in Rusland.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.