Trending

Ga je dit jaar nog op vakantie? Dan is de kans groot dat in Nederland blijft. Als gevolg van het coronavirus kiezen veel mensen dit jaar namelijk voor een vakantie in eigen land. Her loop je immers aanzienlijk minder kans op besmetting dan wanneer je met het vliegtuig naar een toeristische bestemming in het buitenland gaat. Indien je ervoor kiest om binnen onze landsgrenzen te blijven, zoek je mogelijk nog naar een geschikte invulling van jouw vakantie. Je kunt ervoor kiezen om gedurende jouw hele vakantie op één plek te blijven, maar dan zie je niet veel van Nederland. Overweeg daarom eens om jouw vakantie met een boottocht te combineren.

Waarom een boottocht?
Een boottocht is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij een vakantie in Nederland. Toch is het wel degelijk de moeite waard. Waarom? Dat heeft verschillende redenen. Allereerst is het goed vertoeven wanneer je op een zonnige dag het water opgaat. Indien je op een meer gaat varen, kun je mogelijk wel ergens aanmeren en een verkoelende duik nemen. Ten tweede is een boottocht een uitstekende manier om in korte tijd veel van een stad te zien. Zo kun je in veel Nederlandse steden bijvoorbeeld een rondvaart maken door de grachten. Op deze manier vaar je in korte tijd langs verschillende mooie plekjes.

Fietsen en varen tijdens jouw vakantie
Er zijn genoeg mensen die al eens een boottocht door een stad gemaakt hebben. Daarnaast houdt lang niet iedereen ervan om een dagje op een meer te varen. Gelukkig betekent dit niet dat je vakantie en varen niet met elkaar kunt combineren. Je kunt het namelijk ook nog wat grootser aanpakken. Houd je van een actieve vakantie en wil je daarnaast veel verschillende plekken bezoeken? Dan zijn Boat Bike Tours ongetwijfeld iets voor jou. Wanneer je voor zo´n vakantie kiest ben je niet alleen actief bezig, maar kom je ook nog eens op allerlei verschillende plekken terecht.

Veel mensen zijn niet bekend met Boat Bike Tours. Indien je weleens een andere  invulling van jouw vakantie wilt, is dit echter wel degelijk een aanrader. Jouw vakantie bestaat in dat geval niet alleen maar uit varen, maar ook uit fietsen. Zo´n vakantie is dan ook uitermate geschikt voor fietsliefhebbers. Indien je kiest voor een fietsvaarvakantie, heb je keuze uit verschillende bestemmingen. Je bepaalt dus geheel zelf hoe jouw vakantie eruit komt te zien. Er zijn zowel fietsvaarvakanties voor tourfietsers als voor wielrenners. Voor iedere fietsliefhebber is er dan ook wel een geschikte fietsvaarvakantie te vinden. Het is zelfs mogelijk om voor een fietsvaarvakantie in Nederland én België te kiezen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.