Trending

5 tips voor je eerste camperreis

Je ziet het steeds vaker voorbij komen op social media, mensen die een busjes kopen en deze omtoveren tot een echte camper waar ze mee op reis kunnen. Nu moet je daar natuurlijk wel erg handig voor zijn wil je dat zelf helemaal opknappen. Veel makkelijker is een luxe camper huren bij Oortgiese Campers. Ga je voor het eerst met de camper op reis? Dan komen onderstaande vijf tips vast en zeker van pas!

Tip 1: Bestemming

Het is wel zo handig om eerste te bedenken waar je heen wilt rijden met de camper. Voor verre afstanden heb je een wat beter uitgeruste camper nodig dan voor korte afstanden. Op reis met een camper geeft je ook veel meer vrijheid. Je kan stoppen waar je wilt en overnachten. Geen gedoe met hotels boeken. 

Tip 2: Soort camper

Er zijn veel verschillende soorten campers. Hele grote of wat kleinere. Kies een camper die past bij de hoeveelheid mensen waar je mee op reis gaat. Met een gezin heb je natuurlijk meer slaap en leef plekken nodig dan wanneer je solo op reis gaat. Bekijk via deze link welke campers er allemaal te huur zijn.

Tip 3: Staanplaatsen

Wat ook erg handig is om van te voren te bedenken is of je op campings wilt staan of gewoon op de bonnefooi wilt rijden. Let bij de tweede optie wel op dat je niet zomaar overal je camper mag parkeren en daar dan in overnachten. Ook is het wel fijn om op een plek te staan waar je makkelijk even kan douchen of naar het toilet aangezien niet elke camper dit heeft ingebouwd.

Tip 4: Wat praktische handigheidjes

Rijden in een camper is wel wat anders dan in je gewone auto. Oefen dus even voor je weggaat met bochten maken en inparkeren. Dit kan veel stress onderweg schelen. Als je gaat rijden zorg dan ook dat je alle kastjes vast hebt gezet en alle losse spulletjes heb opgeborgen. Je wilt niet dat als je even gas geeft de hele inboedel door de camper vliegt. 

Tip 5: Heb plezier!

Met een camper op pad is een super leuk manier om rond te reizen. Geniet van het uitzicht en de mooie plekken die je gaat bezoeken. Het is, door een luxe camper te huren, zo makkelijk om overal te komen. Ontdek nieuwe plekken en heb vooral veel plezier.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.