Trending

Een Nederlandse kapper op Ibiza vinden

Als je op vakantie gaat is de periode voor vertrek vaak hectisch en druk. Allerlei losse eindjes moeten nog even afgewerkt worden, je moet je tas pakken, je huis voorbereiden op de vakantie en dus staat je agenda overvol.

Zo kan het gebeuren dat je, eenmaal op vakantie, erachter komt dat je haar echt te lang is. Het stoort je omdat het in je ogen hangt of je kunt het met geen mogelijkheid in model krijgen. Er zit dus niks anders op dan op zoek te gaan naar een kapper en een klein deel van je vakantie te besteden aan het laten kortwieken van je lokken.

Als je op Ibiza vakantie viert kun je zeker terecht bij een Nederlandse kapper. Er zijn namelijk Nederlandse kappers met wie je moeiteloos kunt overleggen wat je voor je nieuwe coupe in gedachten hebt. Misschien kom je tot de ontdekking dat er meer en leukere opties zijn voor het kapsel dat je al vele jaren hebt.

Communiceren in het Spaans is een stuk lastiger, zeker als je specifieke wensen hebt of eens de tijd wilt nemen om te bespreken wat je precies wilt. Dan is een Nederlandse kapper op Ibiza precies wat je nodig hebt. Bovendien is het wel zo gezellig dat je tijdens het wassen, knippen en stylen van je haar gezellig met elkaar kunt praten. In een andere taal is dit toch een stuk ingewikkelder.

Wat op Ibiza helemaal relaxed is, is dat je keuze hebt of de Nederlandse kapper bij jou op je vakantie-adres langs komt of dat je naar de salon gaat. Dat eerste kan heel handig zijn als je geen vervoer hebt, je zo min mogelijk tijd aan de knipbeurt wilt besteden of als je minder mobiel bent. Het kan echter ook zijn dat je vanaf je vakantiebestemming een fantastisch uitzicht hebt en daar geen seconde van wilt missen.

Een Nederlandse kapper op Ibiza vinden is zo gebeurd. Even googelen en je zult direct een aantal opties vinden. Dan is het een kwestie van een salon opbellen en een tijdstip en plaats afspreken. Ook dat gaat moeiteloos omdat er geen taalbarrière is en gewoon lekker in het Nederlands kunt overleggen. Eenmaal in de stoel kun je heerlijk ontspannen en je overgeven aan de goede zorgen van de Nederlandse kapper zonder bang te hoeven zijn voor misverstanden en ongewenste resultaten.

Dus als je weinig of geen tijd hebt om voor je vakantie naar de kapper te gaan, maak dan gewoon een afspraak met een Nederlandse kapper op Ibiza en sta goed op al je vakantiefoto’s!

 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.