Trending

Unieke arrangementen Floating Amsterdam

Een van de arrangementen met een uniek karakter tijdens de rondvaart bij Floating Amsterdam is de restauranttour. Deelnemers aan de rondvaart kunnen ervoor kiezen om hun diner te nuttigen in een van de restaurants langs de Amsterdam grachten. Met de schipper wordt dan vooraf afgesproken tegen welk tijdstip je weer mag worden opgehaald. Ideaal dus voor personen die niet op boot willen eten en even een kleine wandeling wensen te maken in Amsterdam.

 

Restaurants langs de grachten

Enkele restaurants langs de grachten, waar je kunt dineren zijn de Restaurants van topkok Ron Blaauw. Bij Frans Bistro kun je stijlvol dineren naast het Vondelpark. Overige goed bezochte restaurants zijn de Herengracht, het Frans restaurant Brasserie de Luwte bij PLUK Amsterdam, restaurant Klein Breda en restaurant Café Van Puffelen. Het varen door de grachten langs deze restaurants staat bekend als Rons Rondje.

 

Drie gangen diner menu

Wens je op de boot te dineren dan is er dinner cruise. Heel uniek te noemen is de driegangen diner menu tijdens de rondvaart, waarbij je kunt genieten van een avond fine dining tijdens een dinner cruise van 2 uur door de Amsterdamse grachten. Het diner is compleet met een wijn naar keuze. Het vertrekpunt van deze dinner cruise is vanaf het Centraal station.

 

Lux menu met rijke variëteit

Op de luxe boten kun je ook kiezen uit een gevarieerd gangenmenu geheel uitgebalanceerd aan uw persoonlijke wensen. Denk maar aan een bepaalde (verplicht) voedingspatroon, die je persoonlijk moet aanhouden. Of het nu een menu is voor vegetariërs, veganisten, Diabeten of halal voeding, op de boten kan worden ingespeeld op al de wensen van de deelnemers. Je zegt het maar en het wordt voor jou en je groepsleden op de boot in orde gemaakt! Je kunt genieten van een lekker ontbijt of een uitgebreide lunch of van een borrel of cocktail met heerlijke bites of juist een uitgebreid diner met bijpassende wijnen. Ook, voor overige drank soorten is er grote variëteit beschikbaar. Voor de kinderen die geen cocktail mogen nuttigen, wordt de mocktail party gearrangeerd. Zij genieten dan op hun niveau van de persoonlijke benadering van het bootpersoneel, teneinde die onvergetelijke rondvaart belevenis te ervaren met hun ouders.

 

Floating Amsterdam
Oudezijds Voorburgwal 30a
1012 GD Amsterdam

https://www.floating-amsterdam.nl/

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.