Trending

Wanneer je aan de mooiste eilanden ter wereld denkt dan is de kans groot dat je in gedachten al direct op een bounty-strand zit. Zo’n heerlijk, rustig strand met wuivende palmbomen, wit zand en een azuurblauwe zee. Uiteraard vind je zulke stukjes paradijs terug in deze lijst met mooiste eilanden ter wereld!

Whitsunday islands, Australië 

Een spectaculaire verzameling van eilanden bij elkaar in het midden van het Great Barrier Reef. In totaal zijn het zon 74 eilanden die bij elkaar een van de mooiste eilanden op de wereld vormen. Bekende eiland namen zijn onder andere Hamilton island, Hook island en het hoofdeiland Whitsunday. Deze eilanden bij elkaar vormen enorm mooie vakantiebestemmingen die je echt een keer moet zien! 

Raja Ampat, Indonesië

Het is een van de meest populaire duik en snorkelbestemmingen op de wereld. Raja Ampat, een van de mooiste eilandengroepen in de wereld! In Raja Ampat moet je het lekker rustig aan doen. Lekker op een strandje gaan liggen met een cocktailtje en lekker bijbruinen. Wil je wat actiefs gaan doen? Ga dan met een kajak een rondje maken om de eilandjes heen. Dat zal echt een van de mooiste dingen zijn die je ooit doet. 

Capri, Italië

Het mooie Italië. Pasta, wijn, pizza en natuurlijk een van werelds mooiste eilanden. Capri Ligt in de baai van Napels. Het eiland staat bekend om zijn mooie stranden, de 2 klassieke dropjes en de blauwe grot. De blauwe grot is een grot die aan het water ligt. De weerkaatsing van de zon zorgt ervoor dat het een blauwe gloed afgeeft in de grot. Vandaar de naam “blauwe grot”. Mocht je eens lekker willen relaxen met het zonnetje op je bol en een cocktailtje in de hand, dan is Capri echt wat voor jou! 

Met eigen ogen zien?

Waar je ook heen wilt, Capri, Raja Ampat, Whitsunday of een van de andere honderden prachtige eilanden op de wereld. Zorg dat je voorbereid gaat! Om dit allemaal met je eigen ogen te kunnen zien kun je een jacht kopen bij jachtmakelaardij Kappers. Die zorgen ervoor dat welke reis je ook wilt maken met een jacht, je de juiste jacht ervoor hebt!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

  • article placeholder

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.