Trending

Het herfstige weer is begonnen en voor je het weet kom je terecht in een flinke regenbui. Dat zijn vaak niet de momenten dat Nederlanders het meest blij zijn met ons koude kikkerlandje. Nederland heeft een boel andere voordelen, maar het herfst- en winterweer is vaak niet het meest favoriete onderdeel van in Nederland wonen. Nu heb je gelukkig een paar plekken in het Koninkrijk der Nederlanden waar het wel lekker warm is. Caribisch Nederland is een erg populaire vakantiebestemming. Een prachtige plek om de zon weer eens op te zoeken. Een Vakantie bonaireis een prachtige manier om Caribisch Nederland te ontdekken.

Reisopties

Met de auto naar Bonaire is helaas geen optie. Je moet toch op een manier de oceaan oversteken. Als je op vakantie wil naar Bonaire is de meest gebruikelijke manier om met het vliegtuig te reizen. Je kunt een vliegticket boeken bij vliegmaatschappijen zelf, of je kunt voor een pakketreis gaan. Bij de pakketreis wordt ook de accommodatie bijvoorbeeld al voor je geregeld. Zoek je liever zelf je plek van overnachting uit, dan kun je alles natuurlijk ook gewoon los boeken.

Highlights Bonaire

Je kunt naar Bonaire gaan voor een heerlijke strandvakantie. De witte zandstranden en de lichtblauwe zee lenen zich daar perfect voor. Je kunt ook op een actieve manier van de heerlijke zon genieten. Je kunt bijvoorbeeld uitgebreid snorkelen of duiken in de prachtige blauwe zee. Bewonder tijdens het snorkelen het prachtige koraalrif en het brede assortiment aan vissen. Verder bezit het kleine eiland ook een aantal leuke musea. Geniet je liever van de flora en fauna? Dan kun je ook eens langs in bijvoorbeeld de Echo Parrot Sanctuary. Als vogels niet zo je ding zijn kun je ook naar een ezelopvang om daar deze bijzondere beestjes te bewonderen. Voor de flora zijn er ook botanische tuinen waar je heerlijk doorheen kunt struinen. Ook het nationale marine park is een attractie waar bezoekers altijd met een glimlach naar buiten komen. Voor de echte actievelingen onder ons zijn er ook nog intensievere buitenactiviteiten. Huur bijvoorbeeld een kajak en maak een mooie tocht over het water. Of ga landsailen over de prachtige stranden van Bonaire. Landsailen houdt in dat je in een karretje met een zeil eraan over het strand kunt racen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.