Trending

De chillste stranden van Caribisch gebied

Ben je alvast aan het wegdromen naar een fijne vakantie, maar heb je eigenlijk nog helemaal geen idee waar naar toe? Dan ben je hier op de juiste plek. Het Caribisch gebied, waaronder Curaçao ook valt, heeft namelijk een paar hele mooie en chillen stranden, die je zeker eens gezien wilt hebben. Wanneer je dus nog opzoek bent naar inspiratie, maar wel al weet dat je graag naar een mooi strand wilt, kan je zeker het caribisch gebied in je achterhoofd houden. Met de hulp van dit lijstje, weet je ook nog eens precies waar deze mooie stranden zijn en hoever het van ons af is.

 

Curaçao

Er zijn meer dan genoeg stranden curacao sterker nog, het zijn er zo ongeveer 40. Je kan er hierdoor wel vanuit gaan dat daar een paar parels van een stranden tussen zitten. Curaçao is misschien niet zo dichtbij als Spanje of Italië, de vliegtijd curacao is namelijk rond de 9 uur. Dit kan verschillen vanwege de wind.

 

Playa Kalki

Wanneer je opzoek bent naar een rustige, chille strand met helder water en zeer fijn zandstrand, dan is Playa Kalki, de perfecte optie. Wanneer je fan bent van duiken, kan je dit zeker in de zee van Playa Kalki gaan doen. Juist omdat de zee zo helder is, is het makkelijker om alle moois onder het water te bewonderen.

 

Porto Marie beach

Normaal verwacht je dat het druk is bij een strand die erg gewenst is, maar dit is bij Porto Marie beach niet het geval. Ook dit strand heeft helder blauw water en een zacht strand, daarbij zijn er ook restaurantjes om je eten en drinken te bestellen en kan je eventueel een parasol en ligbed huren.

 

Het strand van Jan Thiel

Een van de populairste stranden in Curaçao is het strand van Jan Thiel. De omliggende hotels is de reden van de drukte maar ook juist daardoor weet je dat dit strand ook heel goed kan zijn. Het witte strand met blauwe zee en goede service van de restaurants en bars, geven je de optimale vakantiegevoel.

 

Jamaica

Wanneer je echt eens een ander land, cultuur, muziek en eten wil proberen met daarbij mooie, chille stranden, dan is Jamaica zeker wat voor jou. Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat Jamaica over het algemeen al zeer chill is, dus natuurlijk vallen de stranden hier ook onder. Wanneer je vanaf Amsterdam naar Jamaica vliegt, betreft de vliegtijd zo een 10,5 uur, maar dan heb je ook zeker wat.

 

Negril

Wil je graag een wit strand? Ga dan zeker naar Negril. Het witte strand met het helderblauwe water en groen om je heen, is de perfecte combinatie voor de reiziger die graag zon, zee, strand en een groene omgeving om zich heen willen hebben. Wanneer je lang genoeg op het strand blijft zitten, kan je genieten van de mooie zonsondergang.

 

Reggae beach

Wanneer je opzoek bent naar totale ontspanning, is Reggae beach perfect voor je. Natuurlijk heeft ook dit strand wit zand en helder water maar gelukkig is het een stuk rustiger dan andere stranden in jamaica. Hierdoor is Reggae beach het perfecte strand om helemaal tot rust te komen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

  • article placeholder

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.