Trending

Het Ouwehands Dierenpark bezoeken

Ouwehands Dierenpark wil bewondering voor de natuur gaan stimuleren. Ze willen de mensen aanzetten tot nadenken en handelen. Het park wilt uitgroeien tot een toonaangevende organisatie. Met een flinke Ouwehands Dierenpark korting kun je in het nieuwe Pandasia kennismaken met de Aziatische dieren. Daarnaast kun je de gorilla’s en de beren in het Berenbos ontmoeten. De kinderen kunnen zich uitleven in RavotAapia om te klauteren.

Hoe is Ouwehands Dierenpark Rhenen ontstaan?

Ouwehands Dierenpark opende op 18 juni 1932 voor het eerst hun deuren voor publiek. De oprichter C.W. Ouwehand, was ruim voor die tijd een sigarenfabriek begonnen samen met zijn broer. Daar besloten ze enige tijd later mee te stoppen. In 1919 begon C.W. Ouwehand om een kippenfarm op te richten, op een terrein van 10 ha groot. Al snel bleek dat de bezoekers meer interesse toonden in de exotische dieren zoals: wasbeertjes, pauwen en fazanten. In de jaren dertig tijdens de economische crisis werd het kippenfarm steeds minder. De dieren die bij de kippenfarm stonden trokken toen der tijd de aandacht. Hierdoor veranderde C.W. Ouwehand snel van gedachte om van de kippenfarm een dierenpark te gaan maken.

Ouwehands Dierenpark tot op de dag van vandaag

Het terrein is de afgelopen decennia uitgebreid tot 22 ha groot. Er is intensief geïnvesteerd in nieuwe projecten door de huidige eigenaar, die in 2000 het dierenpark overnam. Het park heeft een enorme groei doorgemaakt door de intensieve investering in de nieuwe projecten voor het Ouwehands Dierenpark. Tot op de dag van vandaag is het een dierenpark met moderne inzichten over het milieu en de natuureducatie. Het park heeft ook een bepaalde functie met het behoud van bedreigde diersoorten.

Korting bij Ouwehands Dierenpark Rhenen

Voor een gezellige dag uit ga je naar Ouwehands Dierenpark. Je kunt kiezen voor het Ouwehands Dierenpark korting om een leuke dag te beleven met de kinderen. Voor volwassenen is het Ouwehands Dierenpark ook erg leuk om te bezoeken. Je kunt goed beschermd tussen de beren in het Berenbos rondlopen. De beren die in het Berenbos rondopen zijn gered uit een circus. Met de Ouwehands Dierenpark korting is het al de moeite waard om een bezoek te brengen aan het dierenpark. Dat alleen al voor een wandeling door het ruime gebied waar de beren lopen waard is.

De panda’s bezoeken bij Ouwehands Dierenpark Rhenen

Je kunt de panda’s bij Ouwehands Dierenpark bezoeken. De panda’s zijn een primeur van het dierenpark. Je kunt de panda’s van dichtbij ontmoeten. Er is een speciaal gebouw Pandasia waar de panda’s te vinden zijn. In dit gebouw leer je van alles over de reuzenpanda’s. Geniet van de Ouwehands dierenpark korting wanneer jij een gezellige dag uit wil met je gezin om naar de panda’s te komen kijken.

Korting aanbieders voor Ouwehands Dierenpark Rhenen

Je kunt bij verschillende aanbieders voor Ouwehands Dierenpark korting krijgen. Als je lid bent van de Vrienden Loterij dan krijg je voor Ouwehands Dierenpark korting tot 100%. Koop je kaartjes bij voordeeluitjes.nl dan zul je voor Ouwehands Dierenpark korting tot 10% krijgen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.